Hoogwaardige eiwitten uit lupinebonen

Contact


We willen graag dat plantaardig koken met lupine in Nederland populair wordt. Het zou geweldig zijn als naast de gewone saucijzenbroodjes op stations, in school- en sportkantines, een goed verkopend plantaardig alternatief ligt. Als ziekenhuizen en zorginstellingen lupine als smakelijk alternatief voor de vleesmaaltijd bieden. De vele gezonde eigenschappen van lupine lenen zich hier uitstekend voor.

De lupinebonen van POWERPEUL zijn verkrijgbaar bij webshop Veggiedeli, Vegabond in Amsterdam, Bietenrood in Rossum, De Wite Raaf in Denekamp, Amelis'Hof bij Utrecht, De Stroom bij Wageningen, Solidare in Tilburg, Healthstore in Den Haag, Miss Bean in Heiloo, bij De Knollentuin in Nijmegen, waar ook heerlijke lupinebroodjes worden gebakken en bij Bakkerij Hardeman in Wijk en Aalburg, waar vegan lupinequiches en Brabantse lupinebroodjes worden gebakken.

Het Radboudumc biedt een nieuwe voedingsformule voor patiŽnten, met ook geheel plantaardige maaltijden. Zo zijn ook gerechten ontwikkeld met lupine. Lees hier meer over.
Meneer Smakers in Utrecht serveert heerlijke homemade vegan lupineburgers en Hotdogbar Dogma in Utrecht maakt met onze bonen geweldige vegan hotdogs.
De HAS in Den Bosch verkoopt als eerste organisatie in Nederland onze plantaardige lupinebroodjes in het restaurant.

Wilt u lupine opnemen in uw professionele keuken of in uw assortiment, of heeft u interesse in een lupine-lezing met proeverij of kookworkshop, neem dan contact met ons op via

Agenda
Wij zien u graag bij onze stand, waar u lupine kunt proeven en lupinebonen, hartige broodjes, burgers en spreads mee kunt nemen voor thuis.
  • Zondag 26 november van 11.00 tot 17.00 Pure Markt in Park Franckendael in Amsterdam
  • Zondag 3 december van 11.00 tot 18.00 Sonsbeekmarkt in Arnhem
  • Zondag 17 december 11.00 tot 17.00 Pure Markt in Park Franckendael in Amsterdam