Hoogwaardige eiwitten uit lupinebonen

Contact


We willen graag dat plantaardig koken met lupine in Nederland populair wordt. Het zou geweldig zijn als naast de gewone saucijzenbroodjes op stations, in school- en sportkantines, een goed verkopend plantaardig alternatief ligt. Als ziekenhuizen en zorginstellingen lupine als smakelijk alternatief voor de vleesmaaltijd bieden. De vele gezonde eigenschappen van lupine lenen zich hier uitstekend voor.

De lupinebonen van POWERPEUL zijn verkrijgbaar bij webshop Veggiedeli, Vegabond in Amsterdam, Bietenrood in Rossum, De Wite Raaf in Denekamp, Amelis'Hof bij Utrecht, De Stroom bij Wageningen, Solidare in Tilburg, Healthstore in Den Haag, Miss Bean in Heiloo en bij Bakkerij Gerard en Suus in Wijk en Aalburg, waar ook Brabantse lupinebroodjes worden gebakken.

Het Radboudumc biedt een voedingsformule voor patiŽnten met ook geheel plantaardige maaltijden. Zo zijn ook gerechten ontwikkeld met lupine. Lees hier meer over. Bakkerij De Knollentuin in Nijmegen bakt hartige gevulde lupinebroodjes. Meneer Smakers in Utrecht serveert heerlijke homemade vegan lupineburgers en Hotdogbar Dogma in Utrecht maakt met onze bonen geweldige vegan hotdogs.

Wilt u lupine opnemen in uw professionele keuken of in uw assortiment, of heeft u interesse in een lupine-lezing met proeverij of kookworkshop, neem dan contact met ons op via

Agenda
Wij zien u graag bij onze stand, waar u lupine kunt proeven en lupinebonen, hartige broodjes, burgers en spreads mee kunt nemen voor thuis.
  • Zondag 29 april van 11.00 tot 18.00 Pure Markt in Park Franckendael in Amsterdam
  • Zaterdag 5 mei van 10.00 tot 17.00 Rotterdamse Oogst Markt in Rotterdam
  • Zondag 6 mei van 11.00 tot 18.00 Sonsbeekmarkt in Arnhem
  • Zaterdag 12 mei van 10.00 tot 17.00 Grietmarkt in Amerongen
  • Zondag 13 mei van 11.00 tot 18.00 Green Shift in de Puddingfabriek in Groningen